Ürünlerimiz  
   
  Yapı Otomasyon  
 
   
 
 
 
Fabrika Üstü Havalandırmaları
Havuz Üstü kapatmaları
Turnikeler
Gecis Sistemleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
  Alüminyum İşcilik
   
Cephe Giydirme
Yangın Çıkışları
 
     
 
     
     
   
  Bariyer Sistemleri  
   
   
     
 

        Bariyer ülkemizde yoğun bir kullanıma sahip ve her geçen gün daha da artmaktadır.  Bariyerlerin sağladığı kolaylık ve güvelik herkesçe kabul gören ve talep edilen sistemdir.Bariyer çeşitleri her geçen gün ihtiyaç ve teknoloji sebepli olarak gelişmekte çeşitlilik kazanmaktadır.

        Bariyerler araç geçişlerini kontrol altına almak için kullanılır. Bariyerlerle bir çok alanda karşılaşabiliriz. Bunların başında köprü ve otoyol gişeleri, özel ya da kamu sektöründeki kuruluşların otopark girişlerinde, alışveriş merkezlerinin otopark girişlerinde, kışlaların nizamiyelerinde, sınır kapılarında, belediyelerin araç trafiğine kontrollü açtığı sokaklarda ve daha bir çok yerde karşılaşabiliriz.

        Bariyerler çeşitli şekillerde olabilirler. Bunların en başında Kollu bariyer, Mantar Bariyer, Kumandalı bariyer, Kurt kapanını şeklindeki kullanımlarını görebiliriz. Kollu bariyerler çoğunlukla otopark girişlerinde kullanılır. Bu çeşit bariyerler mikroişlemci kontrollüdür. Araç geçişi sırasında üzerindeki fotoseller yardımıyla araç geçişi tespit edilip araç geçene kadar bariyer kolunun indirilmesi önlenir. Böylece olası kazalar önlenmiş olur.

         Bariyerlere istenirse elle kumanda için buton, kart okuyucu ve diğer geçiş sistemleri de monte edilebilir. Örneğin aboneli çalışan otoparklarda abonelere proximity, manyetik ya da diğer tipte kartlar verilir ve bilgisayar bağlantılı okuyucular abonenin giriş hakkı olup olmadığına bakarak geçiş kontrolünü yapar.

 
     
   
  Ücretsiz Keşif ve Projelendirme İçin Bize Ulaşın  
  Tel: 0262 642 50 70 Fax: 0262 642 31 91 Gms: 0532 683 92 37  
 
 
     
     
   

Ana Sayfa | Kurumsal | Ürünler | Referanslar | İletişim

 
Tüm Hakları Saklıdır - Newline Yapı Otomasyon©2009-2011
Bu sitenin tasarımı Volkan TAŞDEMİR tarafından yapılmıştır.